În perioada 26.august - 8 septembrie, pe platforma noastră 4villagewine.ro se vor efectua lucrări de mentenanță, astfel produsele noastre vor fi expediate cu întârziere față de termenul afișat pe site. Toate comenzile primite in această perioadă vor fi onorate în perioada 9 - 11 septembrie. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Cafea Brazil Santos 250g Cafea 

Spired Roastery
45,00 Lei

250g | Nuci | Alune | Ciocolata Neagra | Cremoasa
Prajire artizanala: se utilizeaza tambur cu aer cald
Ambalajul este prietenos cu natura: se descompune in doar 84 de zile intr-un mediu de compostare

In stoc

Durata de livrare: maximum 48 de ore

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: Cafea BS Ai nevoie de ajutor? 0723666796
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Cafeaua este prajita la Spired Roastery, partenerul nostru local din Brasov. Prajirea este artizanala, in cantitati mici, doar de 4 kg, utilizand o metoda inovativa prin tambur cu aer cald, aceasta metoda fiind mai putin nociva pentru mediul inconjurator.
Ambalajul utilizat este unul prietenos cu natura: utilizata intr-un compost sanatos, acestea se vor dezintegra in 84 de zile. 

Cea mai mare parte a cafelei braziliene este cultivată în ferme uriașe, construite și echipate pentru recoltare și prelucrare mecanică, maximizând productivitatea. Peisajul relativ plat din multe dintre regiunile cafelei din Brazilia, combinat cu salariile minime ridicate, au determinat majoritatea fermelor să opteze pentru acest tip de recoltare mecanică în detrimentul culesului manual selectiv. Cu toate acestea, recoltatoarele mecanice de astăzi sunt din ce în ce mai performante, ceea ce înseamnă că fermele pot recolta doar fructe complet coapte la fiecare trecere, ceea ce este o veste bună pentru producătorii orientați spre specialitate.
În multe cazuri și în secțiunile mai puțin nivelate ale fermelor, poate fi utilizată o formă mixtă de recoltare „mecanizată manuală”, în care cafeaua coaptă este culesă cu o derricadeira – un fel de greblă mecanizată care folosește vibrațiile pentru a recolta cireșe coapte. O prelată este întinsă între arborii de cafea pentru a captura fructele în timp ce acestea cad.Cu ajutorul acestor tehnologii mai noi, mai selective, există un număr tot mai mare de ferme care sunt din ce în ce mai preocupate de – și capabile să ofere – calitatea produsului si standardul de cafea de specialitate.După recoltare, fructele sunt de obicei așezate să se usuce în straturi subțiri pe terase, sub lumina directă a soarelui, fiind atent monitorizate și întorse frecvent.

 

Descriere Cafea:

Tara: Brazil
Regiune: Santos
Procesare: Naturala
Varietate: Bourbon, Catimor, Catuai, Caturra, Mundo Novo
Altitudine: 800 m
Punctaj: 82
Anul recoltei: 2022

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!