Durata de livrare: Maximum 48 de ore
Dressing pe baza de ulei de masline extravirgin si chilli se obtine prin infuzarea de ardei iute uscat, pe langa adaugarea de aroma.
Caracteristici organoleptice:
Culoare: reflexii rosiatice datorita prezentei ardeiului rosu (chili).
Miros: la nas prezinta note tipice de ulei condimentat
Gust: picant
Descriere Ulei De MăSline:
dressing pe baza de ulei de masline extravirgin si chilli
Soi: Amestec de Leccino, Gentile di Chieti, Frantoio, Nebbio.
Zona de productie:
măsline: Rocca San Giovanni- San Vito Chietino, zona Costa dei Trabocchi (Abruzzo).chili: odata ce ardeii au ajuns la maturitate se culeg manual
Mod de recoltare:
măsline: Manual cu piepteni și scuturatoare mecanice. Pentru a reține și colecta măslinele se folosesc plase mari de pământ. Măslinele culese sunt aduse în lăzi sau pubele la moară pentru măcinare, care are loc prompt.
chili: Tursi (Basilicata)
Extracție: la rece cu sistem trifazat continuu. Uleiul de lamaie se obtine direct prin stoarcerea lamaii in acelasi timp cu maslinele in faza de macinare.
Depozitare: rezervoare sigilate din oțel inoxidabil.
Asocieri: Uleiul de ardei iute face preparatele cu paste pline de viață. Oferă intensitate sosurilor și sosurilor pe bază de roșii. Este ideal dacă este savurat cu feluri principale din carne și pește, precum și cu legume sau leguminoase.
Ambalare: sticla de sticla verde inchis.
Capac Guala anti-topping.