În perioada 26.august - 8 septembrie, pe platforma noastră 4villagewine.ro se vor efectua lucrări de mentenanță, astfel produsele noastre vor fi expediate cu întârziere față de termenul afișat pe site. Toate comenzile primite in această perioadă vor fi onorate în perioada 9 - 11 septembrie. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Cafea Peru Estela Chontali 250 g Cafea 

Spired Roastery
50,00 Lei
250g | Mar verde | Portocala | Caramel | Ciocolata neagra
Prajire artizanala: se utilizeaza tambur cu aer cald
Ambalajul este prietenos cu natura: se descompune in doar 84 de zile intr-un mediu de compostare
La comanda

Durata de livrare: maximum 48 de ore

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: Cafea PECH Ai nevoie de ajutor? 0723666796
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Cafeaua este prajita la Spired Roastery, partenerul nostru local din Brasov. Prajirea este artizanala, in cantitati mici, doar de 4 kg, utilizand o metoda inovativa prin tambur cu aer cald, aceasta metoda fiind mai putin nociva pentru mediul inconjurator.
Ambalajul utilizat este unul prietenos cu natura: utilizata intr-un compost sanatos, acestea se vor dezintegra in 84 de zile. 
Ferma este situată în inima regiunii de cafea Cajamarca, cu un peisaj care este un amestec între jungla groasă și parcele mici de fermă înconjurate de vederi ale lanțului muntos din jur.

O altitudine mare și un climat răcoros creează condiții ideale pentru cultivarea cafelei de specialitate pentru producătorii locali, care sunt de obicei familii cu parcele mici de aproximativ două hectare, unde cultivă în principal soiurile Caturra, Typica și Catimor, fiind certificata organic.

Cireșele sunt întotdeauna culese manual și la punctul lor optim de maturitate înainte de a fi transferate la stația de spălare unde loturile sunt clasificate și procesate separat.

Industria cafelei din Cajamarca, ca si din restul tarii, depinde de numerosi fermieri. De aceea gasim multe ferme mici, cu 2 si 3 hectare de teren. Proprietatile mari, sunt rare. La ferma, gasim mai multe uscatoare parabolice construite acasa. In unele cazuri, fermierii aseaza uscatoarele de-a lungul drumului.

In anumite zone ale lumii, clima, altitudinea si alti factori se aliniaza perfect pentru a forma reteta ideala pentru productia de cafea. Cajamarca este unul dintre acele locuri, o regiune in care se pare ca aceasta cafea speciala este menita a fi cultivata. Cu altitudini mari, sol fertil, temperaturi ideale si un climat semi-uscat din punct de vedere istoric, fermele de cafea sunt recunoscute pentru producerea de cafea Arabica de inalta calitate. Toate acestea contribuie la statutul regiunii ca principal exportator de cafea din Peru, din punct de vedere valoric.

Descriere Cafea:

Origine: Peru

Regiunea: Cajamarca

Ferma: Estela de Chontali

Metoda de procesare: Spalata
Varietal: Caturra, Typica, Catimor
Altitudine: 1700-2000 m
Recolta : 2021
Scor SCA: 87

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!