În perioada 1-14 iunie, echipa 4villagewine se află în concediu. Comenzile primite în această perioadă vor fi onorate începând cu data de 15 iunie. De asemenea, suntem bucuroși să vă anunțăm că puteți beneficia de o reducere de 10%. Vă mulțumim pentru înțelegerea dvs.

Cadouri Handmade

Afiseaza: 1-24 din 29 produse

 Filtre
Cadouri Handmade. Obiecte de artizanat traditional naturale.

Vizitează secțiunea de cadouri premium din magazinul nostrum si poți alege un produs deosebit cu care iți vei impresiona prietenii sau partenerii de business. Șorțurile create de ArtisanUniform exclusiv pentru 4villagewine pot fi un cadou perfect pentru prietenul gourmand, cel pasionat de Vinuri artizanale, sau de gătit.

Prietena noastră, Enikő Kádár a creat exclusiv pentru noi o colecție de bijuterii. Toate sunt hand-made. Pentru cadoul ideal utilizează una sacoșele noastre de iută, foarte rezistente sau o cutie de lemn, configurate pentru articolele 4Villagewine.

Poți alege un cadou perfect pentru bărbați si femei dintr-un singur loc. Încă sunt mulți care consideră că Vinuri artizanalele sunt cadouri exclusiv masculine. Noi dorim să fim pe placul tuturor, de aceea poți oferi cadou o sticlă de vin premium pentru el și o pereche de cercei unicat, hand- made, create printr-o metodă tradiționala din folosită de către meșterii bijutieri ceangăi din cele Patru Sate din Țara Bârsei.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!