Configureaza un pachet cadou de vin pentru el.

Configureaza un pachet cadou de vin pentru el.

In momentul in care doresti sa oferi un cadou, noi stim cat este de important pentru tine ca acel pachet cadou sa te reprezinte, sa poarte o nota personala si nu ne referim aici la imprimare de mesaje sau orice are legatura cu acest lucru. Noi, cei de la 4villagewine, dorim sa iti oferim posibilitatea sa configurezi un pachet cadou pentru EL, sotul, prietenul, colegul de la munca sau partenerul de business si iti propunem sa alegi tu vinurile sau produsele gourmet pe care le vei duce in dar.
 

Cum iti poti configura pachetul cadou dorit?

Urmeaza pasii de mai jos si confgureaza un cadou care sa te reprezinte si care va fi livrat in numele tau persoanei destinate:

  1. Mergi in sectiunea "Cutii cadou/ambalaje" (Click aici)

  2. Adauga in cosul de cumparaturi ambalajul dorit. Vei putea alege intre sacose de iuta sau cutii de lemn, care vor asigura o nota eleganta pachetului cadou pe care urmeaza sa-l configurezi. Ambalajele noastre sunt destinate atat sticlelor de vin speciale cat si produselor gourmet. Poti alege ambalaje pentru una, doua sau cel mult sase sticle. Verifica descrierea ambalajelor, acolo vei regasi informatii cu privire la dimensiunea acestora.

  3. Mergi la sectiunea sectiunea “Vinuri” (Click aici)

  4. In functie de ambalajul selectat, adauga in cosul de cumparaturi vinurile dorite. Poti alege din selectia noastra de vinuri speciale, care au fost create de crame mici, de familii cu traditie care de cateva generatii isi fixeaza un singur scop: sa livreze calitate partenerilor si clientilor.

  5. Efectueaza plata on -line simplu, rapid si securizat.
     

Cum iti poti configura pachetul de vin cadou + produse gourmet?

Noi consideram ca vinurile bune se asocieaza foarte bine cu produse gourmet. Poti sa-ti configurezi un cadou special urmand pasii de mai jos:

  1. Mergi in sectiunea "Cutii cadou/ambalaje" (Click aici)

  2. Adauga in cosul de cumparaturi ambalajul dorit. Trebuie sa alegi o cutie de lemn, care va asigura o nota eleganta pachetului cadou pe care urmeaza sa-l configurezi. Ambalajele noastre sunt destinate atat sticlelor de vin speciale cat si produselor gourmet. Poti alege intre cutia pentru doua sticle doua sau cel mult sase sticle. Verifca descrierea ambalajelor, acolo vei regasi informatii cu privire la dimensiunea acestora.

  3. Mergi la sectiunea sectiunea “Vinuri” (Click aici). Selecteaza vinurile dorite in functie de ambalajul ales.

  4. Mergi la sectiunea Produse gourmet (click aici). Selecteaza produsele dorite din portofoliul nostru, atentie insa la dimensiunea ambalajului ales.

  5. Efectueaza plata on-line simplu, rapid si securizat.

De aici te vom ajuta noi, astfel incat totul sa iasa perfect. Un coleg de-al nostru te va contacta pentru a confirma impreuna cu tine produsele alese. Vei primi pe mail confirmarea comenzii si numarul de AWB. Noi ne vom ocupa sa-ți livrăm pachetul cadou prin curier in maximum 48 de ore.


 

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!