Vin rosu sec, Franta, Chateau Beaulieu - Chateau Fontvieille 2019, Chateau Beaulieu / Crama

Chateau Beaulieu
76,26 Lei

 

​​​Vinul prezinta o nota rubinie cu ușoare nuanțe de roșu-cărămiziu. La nas, oferă note proaspete de flori uscate și fructe coapte. Gustul este echilibrat și fin, cu arome fructate susținute de o structură încântătoare aducând o calitate răcoritoare. Se poate pastra 10 ani, temperatura de servire 18 grade C, continnutul de alcool 14%

 

 

In stoc

Durata de livrare: 3 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: CHBCHFR2019 Ai nevoie de ajutor? 0723666796
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Vin rosu sec Franta, Bordeaux - Fonteville, AOC Côtes de Bourg, Bourg et Bourgeais 2020, 750 ml, Chateau Beaulieu
Este un vin tipic de Bordeaux care provine din SV Frantei - Cotes de Bourg et Bourgeais. Soiurile utilizate: Merlot 80% si Malbec 20%. 
Situata in în inima regiunii viticole Bordeaux, Château Beaulieu reprezintă o mărturie a tradiției și a excelenței în vinificație. Domeniul dateaza din secolul al XVIII-lea, este situat pe dealurile line ale apelației „Côtes de Bourg”, oferia priveliști uluitoare asupra podgoriei de 20 de hectare, cultivată cu pasiune. Aici, fiecare viță de vie spune o poveste despre moștenire și măiestrie meticuloasă, culminând cu vinuri de o calitate excepțională.
Apropierea de Oceanul Atlantic, asigura o clima temprerat oceanica cu ierni balnde si veri foarte calduroase, combinatia ideala pentru coacerea strugurilor, contribuie la profunzimea, bogatia vinurilor Chateau Beaulieu.


 
Informatii conformitate produs

Caracteristici: Vin rosu, sec

Sol: argilo- calcaros

Suprafata Podgoriei: 4 hectare

Productie: 30.000 de sticle

Varsta Viei: Varsta medie a viei este de 30 - 35 de ani

Recoltare: Recoltarea are loc la sfârșitul verii, între septembrie și octombrie, când strugurii au atins coacerea optimă. Datele precise variază de la an la an, reflectând interacțiunea subtilă dintre expertiza viticolă și capriciile binevoitoare ale naturii.

Proces De Vinificare:

 

Procesul de vinificație începe cu o selecție strictă,
urmată de macerare timp de 25 până la 30 de zile, cu temperatura
menținută cu grijă între 25 și 30°C.
50% din vin este învechit în butoaie timp de 8 luni, iar restul de 50% în rezervoare de beton timp de 12 luni pentru a asigura stabilitatea termică și a evita șocurile de temperatură, cu devieri regulate. Vinurile sunt apoi amestecate.

Domeniu: Chateau Beaulieu 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!