Vin rosu sec Ungaria, Eger - Bikaver Selection 2018, Demeter Csaba - Demeter Pinceszet 750 ml

Demeter
85,00 Lei
Note de prune uscate, capsuni, afine
Poate fi consumat in cadrul unor meniuri cu carne rosie, branzeturi maturate, sau preparate din bucataria maghiara.
Temperatura de servire: 14 - 16 grade Celsius.
La comanda

Durata de livrare: 48 de ore

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: EB SD 2018 Ai nevoie de ajutor? 0723666796
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Vin rosu sec Ungaria, Eger -  Ajna 2018, Demeter Csaba - Demeter Pinceszet 750 ml. Acest cupaj provine din zona de NE a Ungariei, din regiunea viticola EGER, renumita pentru vinurile sale rosii, fiind creatia lui Demeter Csaba. El provine dintr-o familie cu o lunga traditie in vinificare, producand vinuri in aceasta regiune inca din 1800. Azi domeniul familiei cuprinde 7.5 ha, un boutique winery local, la care se adauga un winebar in care se pot degusta vinurile create de Csaba. Vinurile produse de ei sunt artizanale, strugurii sunt culesi 100% manual si cupajele lor sunt asemanatoare cu cele practicate in Bordeaux.
Bikaver Selection 2018 ( Sange de Taur) este un vin rosu, sec, fructat, picant, corpolent care contine Kekfrankos (Blaufrankischer) 58% - Cabernet Franc 15% - Menoir 15% - Turan 12%. A fost obtinut printr-un proces de fermentare la cuva deschisa si a beneficiat de o perioada de invechire de 2,5 ani in butoaie de stejar.
Aroma: afine, capsuni, prune uscate
Gustul: prune uscate, cuisoare, capsuni
Acest vin a beneficiat de o selectie de Bikaver din 50 - 100 de butoaie diferite, acest cupaj devenind unul de TOP, corpolent, matur, cu note de prune uscate, dulceata.
Poate fi asociat cu carne rosie, sau preparate din bucataria maghiara.
Temperatura de servire: 14 - 16 grade celsius
Vinificator: Demeter Csaba
 

Descriere Vin: rosu, sec, corpolent, maturat
Provenienta: Eger, Ungaria
Sol:
Varsta medie a viei: 45 de ani
Agricultura: Organica si biodinamica
Recoltare: Struguri 100% culesi manual
Procesare: fermentare in cuva deschisa prin presare manuala

Vinificare:  maturare in butoaie de stejar unguresc noi 2,5 ani
Vinificator: Demeter Csaba

Alc :13%
ZR: 2.1 g/l
Continut de acid: 5.4 g/l
Consum recomandat: 12 -14 grade Celsius

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!