Vin rosu demisec Ungaria, Eger - Manna 2014 Demeter Csaba - Demeter Pinceszet / Vin spumant

Demeter
65,00 Lei
Note de smochine, curmale, capsuni
Poate fi consumat asociat cu diverse fructe uscate, branzeturi si desserturi
Temperatura de servire: 14 - 16 grade Celsius.
La comanda

Durata de livrare: 48 de ore

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: M D 2014 Ai nevoie de ajutor? 0723666796
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Vin rosu sec Ungaria, Eger -  XY 2018, Demeter Csaba - Demeter Pinceszet 750 ml, este produs din zona de NE a Ungariei, din regiunea viticola EGER, renumita pentru vinurile sale rosii, fiind creatia lui Demeter Csaba.
Csaba provine dintr-o familie cu o lunga traditie in vinificare, producand vinuri in aceasta regiune inca din 1800. Azi domeniul familiei cuprinde 7.5 ha, un boutique winery local, la care se adauga un winebar numit "Borbar 44" din Szépasszonyvölgy (Eger), unde se pot degusta vinurile create de Csaba. Vinurile familiei Demeter sunt artizanale, strugurii sunt culesi 100% manual si cupajele lor sunt asemanatoare cu cele practicate in Bordeaux.
Manna - este un vin rosu demisec obtinut 100% din Merlot.
A fost obtinut printr-un proces de fermentare la cuva deschisa si a beneficiat de o perioada de maturare de 1 - 2 ani in butoaie de stejar.
Aroma: smochine, curmale, capsuni
Gust: ciocolata, capsuni, smochine
In Eger vinurile rosii dulci au o traditie datorita existentei soiurilor Medoc si Merlot. In momentul recoltei boabele de struguri sunt stafidite si sunt dulci ca mierea. Din aceste boabe de struguri se produce Manna - care este foarte apreciata de iubitorii de vin datorita aromelor orientale de curmale si smochine.
Temperatura de servire: 14 - 16 grade celsius
Vinificator: Demeter Csaba

Descriere Vin: rosu, demisec, fructat
Provenienta: Eger, Ungaria
Sol:
Varsta medie a viei: 45 de ani
Agricultura: Organica si biodinamica
Recoltare: Struguri 100% culesi manual
Procesare: fermentare in cuva deschisa prin presare manuala

Vinificare:  maturare in butoaie de stejar unguresc noi 1 - 2 ani
Vinificator: Demeter Csaba

Alc :12.5%
ZR: 43,3g/l
Continut de acid: 5.9 g/l
Consum recomandat: 14 - 16 grade Celsius

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!