Vinuri franțuzești

Afiseaza: 1-24 din 28 produse

 Filtre

Vinuri franțuzești. Cele mai bune vinuri au dreptul la denumire d’origine contrôlée (AOC; „denumire de origine controlată”), care se bazează pe o ierarhie a zonelor geografice specifice cunoscute pentru a produce cele mai bune vinuri. 

Aceste zone sunt impartite dupa cum urmeaza. Cea mai mare zonă din ierarhie este regiunea; care permit unele variații, în cadrul regiunilor sunt raioane, în cadrul raioanelor sunt comune, iar în cadrul comunelor sunt podgorii sau castele.

 Pentru a primi una dintre aceste denumiri succesive mai riguroase, vinurile trebuie să fie produse în zone specifice și trebuie să respecte standardele privind soiul de struguri, conținutul alcoolic, cantitatea de recoltare și tehnicile de viticultură și vinificație.

Dintre zonele mai mici, unele castele și comune primesc clasamente de calitate, cum ar fi sate, supérieure și grand cru („mare epocă”).

Cele mai mari regiuni ale Franței sunt Bordeaux, Burgundia, Rhône, Loire, Champagne și Alsacia.

Urmând ierarhia AOC, Bordeaux conține districte precum Médoc, care conține comuna Pauillac, care, la rândul său, conține trei castele grand cru. Vinurile bordeaux sunt în principal roșii și seci (cu excepția celor din districtul Sauternes, care sunt albe și dulci). Soiurile primare pentru vinurile roșii sunt Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc și Merlot; pentru albi, Sauvignon Blanc și Sémillon.

Alege din magazinul nostru Vinuri Alsacia, provenite din regiunea Alsace (Franța), cu posibilitatea de a plasa comanda online și de a plăti articolele comandate la destinație sau și mai simplu: poți efectua plata online cu cardul.

Noi ne vom ocupa sa-ți livrăm produsele prin curier in maximum 48 de ore. Punem preț pe lucrurile meșteșugite, de aceea încercăm să-ți oferim ambalaje deosebite pentru sticla de vin pe care il vei oferi cadou unei persoane dragi.

Vizitează secțiunea de cadouri premium din magazinul nostrum si poți alege un produs deosebit cu care iți vei impresiona prietenii sau partenerii de business. Șorțurile create de ArtisanUniform exclusiv pentru 4villagewine pot fi un cadou perfect pentru prietenul gourmand, cel pasionat de vinuri, sau de gătit.

Esti in cautarea de Vinuri franțuzești? Intra in magazinul de vinuri si alege dintre cele 28 sortimente de Vinuri franțuzești .
In magazinul de vinuri 4villagewine.ro vei gasi Vinuri franțuzești incepand de la 35,00 lei.


 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!