Vinul prezinta o nota rubinie cu ușoare nuanțe de roșu-cărămiziu. La nas, oferă note proaspete de flori uscate și fructe coapte. Gustul este echilibrat și fin, cu arome fructate susținute de o structură încântătoare aducând o calitate răcoritoare. Se poate pastra 10 ani, temperatura de servire 18 grade C, continnutul de alcool 14%
Durata de livrare: 3 zile lucratoare
Caracteristici: Vin rosu, sec
Sol: argilo- calcaros
Suprafata Podgoriei: 4 hectare
Productie: 30.000 de sticle
Varsta Viei: Varsta medie a viei este de 30 - 35 de ani
Recoltare: Recoltarea are loc la sfârșitul verii, între septembrie și octombrie, când strugurii au atins coacerea optimă. Datele precise variază de la an la an, reflectând interacțiunea subtilă dintre expertiza viticolă și capriciile binevoitoare ale naturii.
Proces De Vinificare:
Procesul de vinificație începe cu o selecție strictă,
urmată de macerare timp de 25 până la 30 de zile, cu temperatura
menținută cu grijă între 25 și 30°C.
50% din vin este învechit în butoaie timp de 8 luni, iar restul de 50% în rezervoare de beton timp de 12 luni pentru a asigura stabilitatea termică și a evita șocurile de temperatură, cu devieri regulate. Vinurile sunt apoi amestecate.
Domeniu: Chateau Beaulieu