Despre șorțuri, vinuri și bărbați in bucătărie.

Despre șorțuri, vinuri și bărbați in bucătărie.
Stim ca este dificil sa gasesti cadoul perfect pentru barbat. Dar este mai simplu decat crezi. Un sort handmade croit cu atentie din materiale premium si o sticla de vin origine Franta poate fi cadoul perfect pentru el. Nimic nu mai este ca in trecut. Nici bucătăria nu mai este tărâmul exclusiv al femeilor, al mamelor gospodine. Daca in trecut bărbații nu aveau ce sa caute in bucătărie, in zilele noastre, lucrurile s-au schimbat. Azi din ce in ce mai mulți bărbați sunt pasionați de gastronomie, de gătit, de asocierea unor vinuri cu diferite feluri de mâncare, de fine dining și trebuie să acceptăm: au success in bucătărie.

Indiferent că pregătesc cine romantice pentru iubite sau un prânz delicios pentru ceata de copii care se joacă in curte sau un simplu grătar pentru prietenii din copilarie, stim că atmosfera este importantă. Dacă atmosfera este una benefică, pozitivă, rezultatele vor fi pe masură si bărbatul nostru va fi evident lăudat de prieteni, devine idolul copiilor din vecini si iubit forever de parteneră.

Asa ca trebuie sa ne concentrăm pe atmosfera. După ce ai decis ce vei mesteri in bucătărie, ai consultat blogurile de specialitate, ți-ai făcut lista de cumpărături, te-ai focusat pe produsele bio sau cât mai naturale, adică ai vizitat fermele din imprejurimi, piața, ai stat de vorba cu producătorii locali etc, ajungi in bucătărie. Buuun.

Primul pas: trebuie să alegi vinul care iți va ține companie in acest proces de lucru. Trebuie să alegi un vin in functie de preparatul pe care urmează să-l gătești. Vinul alb trebuie sa fie răcit corespunzător, iar dacă alegi un vin roșu, poate să fie la temperatura camerei si nu uita să-l aerezi! Dacă esti in pana de idei, iți recomand câte ceva aici: www.4villagewine.ro
Pasul doi: alegi muzica, un fundal sonor, care să se potrivească cu starea ta de spirit.

Pasul trei. Șorțul de buătărie: trebuie să ai un șorț de bucătărie. Orice chef, chiar si de ocazie, poartă un șorț. Te va ajuta, iți oferă încredere si un plus de imagine in cazul in care gătești pentru iubită si prieteni. Copiii vor dori să facă selfi cu tine Aș dori să te ajut, asa că iți pot recomanda doua modele deosebite, hand-made, croite cu multa grija si finete, care poartă semnătura Artisan Uniform, le poți alege de aici: www.4villagewine.ro
Șorțul poate fi de mai multe feluri, evident. Poate fi șorțul bunicii, că doar pe acesta l-ai găsit, dar esti pe cale să strici atmosfera. Poate fi un sort simplu cu mesajul “cel mai Chef“ sau poate sa fie chiar un șorț profi, elegant, trendy care poate fi ajustat ca dimensiune, cu elemente din piele, material elegant sau denim, ce să mai…. Spargi gura târgului si deja ți-ai asigurat succesul.

După ce ți-ai adunat ingredientele, ai pregătit materia prima, frumos ordonat, recitești rețeta a cincea oară, să nu cumva sa uiți ceva, te apuci de treabă. Totul devine floare la ureche, chiar pentru multi bărbați poate fi o activitate relaxantă. Evident rezultatul va fi pe masură.
Doamnele trebuie să-și incurajeze soții si partenerii să-și urmeze pasiunile sau talentul in bucătărie. Rezultatele pot fi extraordinare. Chiar daca preparatele vor fi simple sau mancarea a fost din categoria “atât s-a putut”, atmosfera salvează, schimbă tot, de aceea doamnelor daca aveti un chef amator acasă nu uitati ca șorțul 4villagewine creat de Artisan Uniform poate fi un cadou extraordinar.



 
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!