Profil de cramă: Domaine Zinck

Profil de cramă: Domaine Zinck

Profil de cramă: Domaine Zinck


Domaine Zinck este o cramă situată in nord estul Franței, in regiunea Alsace.
De patru generații familia Zinck reușește sa producă vinuri de o calitate excepțională, recunoscute atât de presa locală/internațională cât si de iubitorii de vin.

Cele 14 hectare de vie sunt situate la poalele munților Vosges, in apropierea fermecătorului sat alsacian Eguisheim, fiind cunoscuta ca una din cele mai frumoase top 20 de localitati rurale ale Franței.
Familia practică agricultura organică, biodinamică, strugurii fiind culeși 100% manual, dezvoltatând patru categorii de vinuri extraordinare:

Portrait, Terroir, Grand Cru si Cremant


   

Vinificatorul si proprietarul, Philippe Zinck spune ca filosofia si valorile cramei sunt autenticitatea, respectul imens fată de natură, calitate, creativitate si grija deosebită față de client.



Domaine Zinck produce vinuri in cel mai autentic mod, exprimând in mod deosebit caracterul solului Alsacian. Practicarea unei agriculturi organice si biodinamice este esentială pentru familia Zinck, la fel si respectul față de natură, aceste valori il ghidează pe Philippe în transformarea calitaților solului in savoarea autentică a strugurilor. Culegerea manuală a strugurilor si vinificarea meticuluasă, permite ca fructul crescut cu grijă deosebită, să se transforme in vin.

Familia Zinck iși propune sa se implice zilnic, să evolueze in fiecare sezon și sa întroducă pe piața locală si internațională vinuri calitative, care sa corespundă cerințelor manifestate de clienți.
Pentru fiecare din vinurile produse la Domaine Zinck sunt aplicate cu strictete reguli calitative drastice, de asemenea sunt respectate si prevederile agriculturii organice, tot procesul de lucru fiind atent supravegheat de familia Zinck.
Silul general al vinurilor este unul curat, echilibrat, pur, mineral si foarte permisiv in asocierile cu diverse mâncăruri. Toate vinurile sunt imbuteliate folosind propria linie de imbuteliere.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!