Terezia Harslevelu (Frunza de Tei), Grof Degenfeld este un vin alb sec produs in Ungaria, in renumita zona viticola Tokaj de familia Degenfeld, care a readus la viata podgoria din Hegyalja în 1994, din dorinta de a continua o traditie de peste o sută cincizeci de ani.
Strugurii sunt culesi din podgoriile aflate in Mád și Tarcal. Plantațiile familiei insumeaza 35 de hectare si sunt certificate ecologic începând din anul 2009. Structura solului este constant imbunatatita, nutrienții necesari fiind furnizati din propriul loc de compostare. Plantațiile domeniului Grof Degenfeld sunt formate din cele trei principale soiuri ale regiunii viticole: Furmint, Frunza de tei si Golden Muscat, dar și câte o jumătate de hectar din fiecare dintre cele trei soiuri complementare (grasa, zéta, kabar).
Acest Harslevelu sau Frunza de Tei prezinta un parfum plăcut, minunat, în care sunt combinate fructe galbene și flori de tei. Cantitatea mică de zahăr face ca vinul sa fie rotund, în timp ce acizii îi oferă echilibru și bogăție. Aromele plăcute, inițial fructate, amintind simultan de dulceața de mandarine cu note citrice și aromă de vanilie, dar în fundal se pot percepe urme de miere, de flori și tonuri lemnoase. Gustul catifelat este completat de notele subtile de învechire în butoaie de stejar nou. În postgustul de lungime medie, aromele condimentate de coajă de portocale și cuișoare domină.