Vin rosu sec Ungaria, Eger - Ajna 2018, Demeter Csaba - Demeter Pinceszet 750 ml / Vinuri

Demeter
65,00 Lei
Note de martipan, prune, curmale cu un gust de stafide, curmale, capsuni
Poate fi consumat in cadrul unor cine usoare, sau alaturi de branzeturi
Temperatura de servire: 14 - 16 grade Celsius.
La comanda

Durata de livrare: 48 de ore

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: AD 2018 Ai nevoie de ajutor? 0723666796
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Vin rosu sec Ungaria, Eger -  Ajna 2018, Demeter Csaba - Demeter Pinceszet 750 ml. Acest cupaj provine din zona de NE a Ungariei, din regiunea viticola EGER, renumita pentru vinurile sale rosii, fiind creatia lui Demeter Csaba. El provine dintr-o familie cu o lunga traditie in vinificare, producand vinuri in aceasta regiune inca din 1800. Azi domeniul familiei cuprinde 7.5 ha, un boutique winery local, la care se adauga un winebar in care se pot degusta vinurile create de Csaba. Vinurile produse de ei sunt artizanale, strugurii sunt culesi 100% manual si cupajele lor sunt asemanatoare cu cele practicate in Bordeaux.
Ajna - este un vin rosu, sec, cu corp mediu, fructat  care contine 50% menoir si 50% cabernet franc. Menoir este un soi parfumat, mai putin cunoscut, local, din Eger care in acest vin este alaturi de bine cunoscutul cabernet franc.
Vinul a fost denumit dupa fiica cea mica a lui Csaba, foarte asemanatoare: ambele sunt energice, fermecatoare, lejere si puternice in acelasi timp.
Fermentarea a fost efectuata in rezervoare de inox dupa care a beneficiat de o invechire in butoi de stejar pentru o perioada de 2.5 ani.
Arome: martipan, prune, curmale
Gust: stafide, curmale, capsuni
Asociere: cu branzeturi, poate fi o companie perfecta pentru cine usoare
Temperatura de servire: 14 - 16 grade Celsius.
Vinificator: Demeter Csaba

Descriere Vin: rosu, sec, cu arome de martipan, prune curmale.
Provenienta: Eger, Ungaria
Sol:
Varsta medie a viei: 45 de ani
Agricultura: Organica si biodinamica
Recoltare: Struguri 100% culesi manual
Procesare: fermentare in butoaie de inox, presare manuala

Vinificare:  maturare in butoaie de stejar 2,5 ani
Vinificator: Demeter Csaba

Alc :13%
ZR: 1.6 g/l
Continut de acid: 5.6 g/l
Consum recomandat: 12 -14 grade Celsius

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!