În perioada 1-14 iunie, echipa 4villagewine se află în concediu. Comenzile primite în această perioadă vor fi onorate începând cu data de 15 iunie. De asemenea, suntem bucuroși să vă anunțăm că puteți beneficia de o reducere de 10%. Vă mulțumim pentru înțelegerea dvs.

Vallformosa Natur Brut Origen Alb / Vinuri

Vallformosa
55,00 Lei
Natur Brut Origen este obținut prin metoda tradițională printr-o asociere a unor soiuri loacle Macabeo, Xarello și Parellada,rezultând un spumant echilibrat cu note de flori albe, biroșă și fructe uscate. Este proaspăt, fructat cu un post gust fresh.
Premiu 2020 - GUIA PEÑIN - 88 Puncte 
In stoc

Durata de livrare: Maximum 48 de ore

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: VNBOA Ai nevoie de ajutor? 0723666796
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Vallformosa Natur Brut Origen Alb provine din provincia Barcelona, zona Penedes, o regiune munotoasa situata la o altitudine de 500m care este caracterizată printr-o biodiversitate unică. Datorită regiunii,temperaturile pe parcusul zilei sunt mari însă nopțile sunt răcoroase și datorită acestor diferențe, strugurii ajung la maturitate mai încet, însă prezintă o calitate deosebită, reușind să încorporeze arome bogate.Natur Brut Origen este obținut prin metoda tradițională printr-o asociere a unor soiuri loacle Macabeo, Xarello și Parellada,rezultând un spumant echilibrat cu note de flori albe, biroșă și fructe uscate. Este proaspăt, fructat cu un post gust fresh. 

Descriere Vin: Descriere Vin: are o culoare galben pal, cu accente verzi, formează un șir fin de bule mici și persistente așa cum se potrivește unui proces de producție care utilizează metoda tradițională. Este o asociere a unor soiuri loacle Macabeo, Xarello și Parellada, care rezultă un spumant echilibrat cu note de flori albe, biroșă și fructe uscate. Este proaspăt, fructat cu un post gust fresh. 
Proveniență: Catalonia, Barcelona, regiunea Penedes
Sol: argilo calcaros
Varsta medie a viei: 25 de ani
Agricultura: -
Recoltare: Struguri culesi manual și mecanic
Procesare: Presa pneumatica
Vinificare:  Prima fermentație in tancuri de inox  la temperatura de 14-16 grade Celsius, a doua fermentare de 24 luni in sticle  (metoda traditională)
Vinificator: 
Alc :11,50%
 

Crama:: Vallformosa

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!