Idei cadou de martisor

Idei cadou de martisor
Cauti cadouri de 1 Martie? Cu siguranta ideea noastra de cadou de martisor este una inedita. Pe langa clasicul martisor, poti oferi o experienta deosebita doamnelor și domnișoarelor din viața ta. 

Ce sărbătorim de 1 Martie?

Legenda spune că in această perioadă, soarele in chip de fată a ajuns pe pământ, insă Zmeul Iarnă a furat-o și a inchis-o in palatul lui. Lumea a devenit mohorâtă, copiii nu se mai jucau, păsările nu mai ciripeau, viața s-a oprit. Un tânăr viteaz, văzând ce se intâmplă s-a hotărât să pună capăt acestei situatii și s-a dus să găsească palatul, să-l invingă pe zmeu și să elibereze fata frumoasă. După lungi căutări, care au durat cât zilele unui an, tânărul il intâlnește pe zmeu și invingându-l, eliberează Soarele. În luptă viteazul s-a rănit și sângele lui a căzut pe zăpada albă. Sângele a topit zăpada si în acel loc au răsărit ghioceii, care au reprezentat triumful naturii asupra iernii, triumful vieții in esență.

In prima zi de primăvară oferim doamneor si domnișoarelor  mărțișorul, care este un mic obiect de podoabă, legat cu un șnur împletit dintr-un fir alb și unul roșu. Firul impletit reprezintă trimful vieții asupra morții, a sănătății împotriva bolii. Mărțișorul este oferit de obicei alături de buchețele de flori de primăvară, de obicei ghiocei, aceștia fiind considerați vestitorii primăverii.

Ce cadouri putem oferi de marțisor? 

  1. Organizarea unei seri romantice cu persoana iubită savurând împreună un vin bun
  2. Ofera cadou o bijuterie handmade 
1 Martie este un moment in care putem să ne bucurăm de viață și putem celebra acest moment impreună cu personele dragi. Sărbătoriți acesta zi deosebită alaturi de persoanele dragi și deschideți un Gewurztraminer din Alsacia - un  vin alb, condimentat, foarte bogat in arome exotice.

Recomandarea noastra este să-l consumați fie ca un simplu aperitiv fie alături de mâncăruri condimentate. Dacă vă plac brânzeturile, puteți să alegeți câteva sortimente de brânzeturi maturate, insă acest Gewurztraminer din Alsacia poate să vă ofere senzații excepționale și alături de diferite deserturi. Temparatura ideală de servire a acestui vin este de 8°C.

Și nu uitați, doamnele se bucură de mici atenții indiferent de ocazie, de aceea vă sugerăm să aruncați o privire asupra colecției noastre de bijuterii handmade.

Vă dorim o primăvară frumoasă!

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!