Idei cadouri 8 Martie

Idei cadouri 8 Martie
Cauti idei cadouri 8 Martie? Cu siguranta ideea noastra de cadou de martisor este una inedita. Pe langa clasicul martisor, poti oferi o experienta deosebita doamnelor și domnișoarelor din viața ta. 

Primavara debuteaza in forta, natura se trezeste din somn, usor -usor iar noi incepem sa sarbatorim. De 1 Martie oferim Martisoare si continuam sărbătoarea pe 8 Martie cu mici cadouri, buchete de flori oferite doamnelor și domnisoarelor din viata noastra.

Dar ce sărbătorim pe 8 Martie?

Conform Wikipedia, ziua femeilor a fost sărbătorită pentru prima dată la New York pe 28 februarie 1909  în amintirea unei greve organizate de un sindicat al femeilor, grevă care avusese loc în 1908. În august 1910, cu ocazia Internaționalei Socialiste reunită la Copenhaga, activista socialistă germană Luise Zietz împreună cu colega ei, Clara Zetkin, propun sărbătorirea zilei internaționale a femeii, fără a specifica însă o dată anume. Ziua internațională a femeii a fost sărbătorită pentru prima dată anul următor, în 19 martie 1911. Începând cu anul 1913, femeile din Rusia au sărbătorit ziua femeii în ultima duminică din februarie. În anul 1917, ultima duminică din februarie conform calendarului pe stil vechi a coincis cu ziua de 8 martie pe stil nou. Femeile din Sankt Petersburg au declanșat o grevă cerând încheierea Primului Razboi Mondial, sfârșitul raționalizării alimentelor și abolirea dinastiei țariste. După Revoluția din Octombrie, comuniștii Alexandra Kollontai si Lenin au declarat 8 martie ca sărbătoare oficială în Uniunea Sovietică, insă abia la 8 mai 1965 aceasta a devenit zi nelucrătoare. Următoarea etapă în instituirea unei zile dedicate femeii l-a constituit proclamarea, în 1977, de către ONU, a Anului Internațional al Femeilor și declararea perioadei 1976–1985 ca Deceniul ONU pentru condiția femeii.

Ce cadouri putem oferi de 8 Martie?

Sărbătoriti această zi de primăvara alaturi de femeile din viata dumneavoastra si bucurati-va impreună savurând un Cremant d’Alsace brut, un spumant elegant, sec, curat, bine structurat care poate fi consumat ca aperitiv sau alaturi de peste, fructe de mare. Temperatura ideala de servire ar fi de 8 grade Celsius.

Pentru acest crémant au fost utilizati struguri Chardonnay, Pinot Noir si Pinot Blanc culesi de pe dealurile care imprejmuiesc frumosul sat alsacian, cu o atmosfera medievala, Eguisheim, situat la 5 km de Colmar, in NE Frantei. Strugurii au fost culesi 100% manual, vinificarea si maturarea fiind efectuate in tancuri de inox.

Ciocolata poate fi intotdeauna un cadou aparte si sigur, doamnele și domnișoarele vor aprecia o ciocolata alba de la ChocoMe cu Chardonnay, cu un continut de cacao de 34%, cu toping de coaja de lămâie, acaju și vanilie Bourbon.
Asocierea ciocolatei cu vin poate fi o experiență extraordinara și merita incercata. Ciocolata si vinul sunt doua produse gastronomice care ne ofera multe arome care se întrepătrund in mod fabulous.

Ce se intampla daca sunt combinate?

Cu ajutorul unor sommelieri renumiti, partenerul nostru a preparat combinatii de ciocolata cu caractere aromatice asemanatoare unui anumit vin. Pe parcursul degustarii, se recomanda urmatoarea ordine: prima data ne delectam cu aspectul unic și textura ciocolatei, preparate manual, precum și cu culoarea și sclipirea vinului astfel încât șă cunoastem aroma bauturii, parfumul ciocolatei si al topping-urilor sale. Astfel, sorbim din vin, apoi gustăm un cubulet mic de ciocolata pe care îl vom lăsa cateva secunde să se topească, dupa care din nou sorbim putin vin.
A, sa nu uitati! Doamnele se bucura de mici atenții, indiferent de ocazie, de aceea va sugerăm să aruncați o privire la colecția noastră de bijuterii handmade. Intâmpinăm luna martie cu multe reduceri !


Va dorim o primăvară frumoasă!
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!