Idei de cadouri pentru Craciun | Cele mai inedite cadouri | Magazin cadouri

Idei de cadouri pentru Craciun | Cele mai inedite cadouri | Magazin cadouri

Idei de cadouri Craciun.

Esti in cautarea de idei de cadouri pentru Craciun? Urmează o perioadă in care noi toți devenim foarte preocupați de alegerea cadoului perfect pentru persoanele dragi, pentru colegii de muncă sau pentru partenerii de business. Toate produsele noastre respectă câteva criterii bine definite: sunt articole premium, cadouri artizanale, create cu migala de catre meșterii parteneri 4villagewine.

Dintre vinurile și spumantele noastre, am selectat pentru voi câteva vinuri albe. Acestea provin din regiunea Alsace, din Nord – Estul Franței, de pe dealurile care înconjoară frumosul sat Eguisheim. Vinurile sunt obținute printr-un proces de lucru organic și biodinamic, strugurii sunt culeși 100% manual, vinificarea și maturarea fiind efectuate în butoaie de stejar. Vezi selecția noastră: www.4villagewine.ro

Ai un prieten gourmand? Poți combina vinurile preferate cu produsele noastre de la sectiunea gourme. Aici vei regasi ulei de masline extra-virgin, extras la rece, exclusiv prin proceduri mecanice, o selectie de măsline si pate de măsline, produse de Fattoria Italiana Martelli, parteneri 4villagewine. Tot in cadrul acestei secțiuni, vei avea posibilitatea să-ți selectezi cafeaua preferată, prăjită de prietenul nostru Mugur, de la Croitoria de Cafea din Brașov. Toate acestea se vor potrivi perfect in cutiile de lemn marca 4villagewine.

Ai un prieten care este pasionat de fine dining, de gătit, de asocierea vinurilor cu diferite preparate culinare? Aș dori să te ajut, asa că iți sugerez să vizitezi secțiunea noastră de cadouri premium și îți recomand un șorț profi. Aici vei regăsi doua modele deosebite, hand-made, croite cu multa grija si finete, care poartă semnătura Artisan Uniform, le poți alege de aici: Cadouri artizanale

Pe lângă vinurile noastre, care nu mai sunt considerate de mult cadouri exclusiv masculine, te vom întâmpina cu o colecție de bijuterii. Toate sunt hand-made, create printr-o metodă folosită de meșterii bijutieri din Țara Bârsei. Sigur vei găsi un set care va fi pe placul persoanei iubite, partenerei sau prietenei tale. Dacă sunt prea multe modele care iți plac și nu vei putea să te decizi, vei merge la sigur cu selecția noastră de ciocolată de la ChocoMe.

Orice alegi din magazinul nostru, vinuri, produse gourme sau bijuterii, ai posibilitatea de a plasa comanda online și de a plăti articolele comandate la destinație sau și mai simplu: poți efectua plata online cu cardul. Noi ne vom ocupa sa-ți livrăm produsele prin curier in maximum 48 de ore. Punem preț pe lucrurile meșteșugite, de aceea încercăm să-ți oferim ambalaje deosebite pentru cadourile pe care il vei oferi cadou unei persoane dragi, vezi recomandarile noastre: 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!