Pachet vinuri cadou sau pentru degustare

Pachet vinuri cadou sau pentru degustare

Pachet vinuri cadou sau pentru degustare.

Esti in cautarea de „pachet vinuri„? Intra in magazinul nostru online de vinuri unde vei găsi unele dintre ele mai bune vinuri cadou sau destinate degustării.

Pachetul de vin bun devine si mai bun daca este savurat alaturi de prieteni. Daca imparti aceeasi pasiune pentru vin, orice intalnire cu prietenii devine memorabila, in care fiecare isi povesteste propriile experiente, trairi, satisfactii, precum si numeroasele amintiri comune.

In cadul acestor discutii poti afla despre destinatii de calatorie superbe, in diverse zone viticole, despre posibilitati de cazare, unde poti manca excelent, ce fel de vinuri sa incerci, unde sunt cele mai frumoase plaje sau unde te vei bucura de cele mai bune partii de ski, zapada perfecta, soare si prosecco. Poti sa afli cum sa pregatesti cel mai bun steak sau cum sa servesti un riesling de Alsacia alaturi de sarmale, care neaparat au stat si la cuptor intr-un vas roman. Povesti superbe.

Daca iti plac aceste discutii si ai niste prieteni gurmanzi care aprecieaza vinurile bune, poti organiza propriul eveniment de degustare, presarat cu multe povesti. Este foarte simplu:

-alegi tematica degustarii (ex. vinuri frantuzesti sau vinuri albe etc)

– comanda vinurile on-line (configureaza un pachet cu 4- 6 vinuri sau alegi un pachet gata configurat (incercati sugestia noastra aici)

– documenteaza-te despre fiecare vin (soi, provenienta, caracteristici, ce fel de mancare se serveste alaturi)

– stabilesti un meniu simplu langa fiecare vin degustat (pot fi niste gustari simple, cu bucatele de paine, branzeturi, mezeluri etc)

– lansezi invitatia catre prieteni

– pui sticlele la rece si pregatesti pahare suficiente pentru invitatii tai. Recomandarea ar fi sa pregatesti un pahar pentru fiecare vin in parte.

– nu uita de un recipient in care poti pastra sticlele la rece ( vezi recomandarea noastra aici)

– pentru a asigura atmosfera necesara, poti purta si un sort elegant ( vezi recomandarea noastra)

In cazul in care doresti, poti configura propriul pachet de vin pentru o degustare si iti sugerez o combinatie tipica alsaciana.

Incepeti seara cu un Cremant d’Alsace Brut, un spumant obtinut din Chardonnay, Pinot Blanc, Pinot Noir prin metoda traditionala, foarte elegant, sec, care se potriveste foarte bine ca aperitiv sau alaturi de peste, fructe de mare.

Puteti continua seara cu Riesling d’Alsace vivace, sec, bine structurat, cu note citrice intense pe care sa-l serviti cu branza de capra proaspata, peste, fructe de mare. Daca aveti o oala de sarmale, sa nu fiti timizi, incercati combinatia si nu veti regreta!

Daca ati gustat un Riesling d’Alsace nu putea sa lipseasca un alt soi exceptional al zonei: Gewurztraminer. Un vin alb cu note exotice, condimentat, corpolent, bogat care se asocieaza perfect cu branzeturi maturate, preparate condimentate sau desserturi.

Puteti incheia degustarea cu Pinot Noir, un vin matasos, cu note de fructe rosii proaspete, care poate fi asociat perfect cu tapas-uri, diferite grill-uri de vara, paste, risotto. Pentru experiente deosebite, expertii recomanda asocierea acestui vin cu ton sau somon la gratar. Nu vei da gres nici daca il servesti prietenilor alaturi de bucatele de ciocolata neagra. Combinatia poate crea dependenta!

Incearca lucruri noi, inedite si bucura-te de viata alaturi de prietenii tai.

Sa aveti o primavara frumoasa!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!