Idei cadouri Valentine's Day pentru barbati si femei

Idei cadouri Valentine's Day pentru barbati si femei

Ești in căutarea de idei, cadouri de Valentine's Day pentru barbati? Legenda spune ca Valentin a fost un preot creștin din epoca Romană care oficia căsătorii în diverse locații secrete, având in vedere că soldații care serveau in legiunile romane nu puteau, conform legii existente, sa se căsătorească cu logodnicele lor. Legea a fost gândită de împăratul roman de la acea vreme care considera că toți soldații necăsătoriți vor fi mai viteji si loiali Romei.

Soldații erau nevoiti să se căsătorească cu iubitele lor in secret, evitând locurile publice si il căutau pe Valentin, preotul creștin care a sfidat hotărârea împăratului, considerând că oamenii au dreptul să-și unească viețile și nu pot fi restricționați de o lege.

Evident că a fost deconspirat si arestat, însă împaratul i-a oferit lui Valentin șansa la viață cu condiția să renunțe la creștinism și să devină soldat. Valentin a refuzat aceasă propunere și a fost executat, probabil la data de 14 februarie. Inainte însă, a trimis scrisori către toți cei pe care i-a ajutat, semnându-se cu “al tău Valentin„.

În cultura occidentală, această zi devenit una specială în care cuplurile îndrăgostite își oferă cadouri. Cu această ocazie dorim să alegem cadoul perfect pentru iubita sau iubitul nostru. Fiecare cadou oferit va asigura celui care oferă si celui care primeste experiente și este important să ne gândim la acest lucru.

Ce cadouri vom oferi de Valentine's Day? Ce experiențe oferim?

În cadrul echipei 4villagewine suntem preocupați de aceste aspecte și dorim să venim in întâmpinarea voastră, oferindu-vă posibilitatea să alegeți cadoul perfect. Mai jos aveti prezentate cateva propuneri, idei cadouri Valentine's Day barbati! Vizitați secțiunea de CADOURI PREMIUM din magazinul nostru și puteți alege produse artizanale deosebite, create cu migală de către partenerii noștri, cu care vă veți impresiona iubitul.

Puteți petrece o seară romantică in compania vinurilor sau spumantelor noastre care au fost selecționate din zona Alsace, Franța, de pe dealurile frumosului sat Eguisheim. Aceste vinuri sunt obținute printr-un proces de lucru organic și biodinamic, strugurii sunt culeși 100% manual, vinificarea și maturarea fiind efectuate în butoaie de stejar. Vezi selecția noastră pe: www.4villagewine.ro

Idei cadouri Valentine's Day pentru el si pentru ea

Pe lângă vinurile noastre, care nu mai sunt considerate de mult cadouri exclusiv masculine, vă vom întâmpina cu o colecție de bijuterii. Toate sunt hand-made, create printr-o metodă folosită de meșterii bijutieri din Țara Bârsei. Sigur veți găsi un set care va fi pe placul persoanei iubite, partenerei sau prietenei voastre. Dacă sunt prea multe modele care vă plac și nu puteți să vă decideți, puteți merge la sigur cu selecția noastră de ciocolată de la ChocoMe.

Aveți un iubit pasionat sau iubită care este pasionată de fine dining, de gătit, de asocierea vinurilor cu diferite preparate culinare? Dorim să vă ajutăm, asa că vă sugerăm să vizitați secțiunea noastră de cadouri premium și vă recomandăm un șorț profi. Aici regăsiți doua modele deosebite, hand-made, croite cu multa grija si finete, care poartă semnătura Artisan Uniform, le puteți alege de aici: www.4villagewine.ro

Orice alegeți din magazinul nostru, vinuri, produse gourme sau bijuterii, aveți posibilitatea de a plasa comanda online și de a plăti articolele comandate online cu cardul. Noi ne vom ocupa sa vă livrăm produsele prin curier in maximum 48 de ore. Punem preț pe lucrurile meșteșugite, de aceea încercăm să vă oferim ambalaje deosebite pentru articolele pe care le oferiți cadou iubitei sau iubitului, vedeți recomandarile noastre aici:  www.4villagewine.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!