Bijuterii artizanale

Bijuterii artizanale

 

Esti in cautarea de bijuterii artizanale sau bijuterii handmade?  Urmează aceea perioadă a anului în care cu mic cu mare devenim preocupați de cadouri. Cred ca fiecare cadou oferit va asigura celui care oferă si celui care primeste experiente și este important să ne gândim la acest lucru. Ce cadouri vom oferi? Ce experiențe oferim?

În cadrul 4villagewine ne preocupă aceste aspecte și dorim să venim in întâmpinarea voastră oferindu-vă posibilitatea de a alege cadoul perfect. Vizitează secțiunea de cadouri premium și poți alege produse artizanale deosebite, create cu migală de către partenerii noștri, cu care poți impresiona persoanele dragi ție.

Pe lângă vinurile noastre, care nu mai sunt considerate de mult cadouri exclusiv masculine, te vom întâmpina cu o colecție de bijuterii. Toate sunt hand-made, create printr-o metodă folosită de meșterii bijutieri din Țara Bârsei.

Această colecție de bijuterii emailate, este confecționată din tablă de cupru, tăiată în forma dorită, peste care este ars primul strat de email pe ambele părți. Prin urmarea acestui proces se previne oxidarea cuprului și de asemenea se împiedică ca cerceii sau pandativul sa coloreze pielea la contact.

Modelele utilizate în vederea decorării acestor bijuterii sunt realizate din sârmă de cupru spiralată, iar spațiul dintre ele este umplut cu diferite culori, numită tehnica cloisonne. O altă posibilitate de decorare a acestor articole, este realizată prin utilizarea de mărgele millefiori.

Bijueriile sunt arse într-un cuptor de calcinare la 815 - 820 de grade.

Tortițele și agățătoarele utilizate pentru pandantivi și cercei sunt tot din cupru, iar pandantivele sunt puse pe sârmă cu memorie siliconată.

În urma acestui proces de emailare, se crează un strat asemănător sticlei și produsul se va comporta ca atare. În cazul in care intră in contact cu suprafațe dure, va crăpa sau se va sparge. Emailul transparent poate prezenta mici crăpături, acest lucru fiind însă un fenomen obișnuit.

Cu timpul sârma de cupru este expus procesului de oxidare, ca urmare își v-a schimba culoarea, însă se poate curăța simplu sub un jet de apă rece, folosind partea mai aspră a unui burete de bucatărie, astfel bijuteriile iși recapătă luciul inițial.


 


 

Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!